pondělí 24. prosince 2012

Doplnění: Crashplan po skončení trial verze


Cca týden před skončením trial verze jste každý den zasypání varovnými zprávami o vypršení zkušební verze. Následuje seznam souborů v cloudu který bude smazán


V rozhraní se objeví reklama, nijak zvlášť neruší.

A nakonec největší omezení, backup sets jsou nyní vypnuté. Je možné se dostat do jejich nastavení přes Windows enabler, jejich nastavení se pak bude zobrazovat. Bohužel není možné vybrat soubory k záloze a umístění zálohy.

Důležité je, že v bezplatné verzi je možné nastavit, jak dlouho se budou udržovat smazané soubory.
Ovšem není možné nastavit, jak dlouho se budou udržovat revize souborů, v případně TC kontejnerů to může být smrtící pro místo na disku.
A nakonec ukázka kolik dat jde do cloudu přenést:




Upload: 9 916,96 kbit/s (1 239,62 kB/s)
Teoreticky lze:za hodinuza denza týdenza měsíc  




 
nahrát 4 462,63 MB 107,10 GB 749,72 GB 2 998,89 GB